Jij bent de Baas.

Gedurende mijn afstudeerperiode bij Scheepens ben ik samen met mijn afstudeerpartner bezig geweest om een innovatief concept te bedenken voor FreelanceFactoring. Met dit concept willen we het bedrijf onder de aandacht brengen bij de doelgroep en vertellen wat FreelanceFactoring voor hen kan betekenen.

Uitleg:
Als freelancer heb je controle over je eigen leven. Je bepaalt je eigen werktijden, je kiest je eigen opdrachten en met welke opdrachtgevers je samenwerkt. Als je alles bepaalt, waarom zou je dan de betaling van je factuur niet kunnen bepalen?

Jij bent de Baas. Bij FreelanceFactoring zijn jouw facturen binnen 24 uur uitbetaald.

Tijdens ons afstuderen hebben we ervoor gekozen om het concept in ieder onderdeel van de klantreis terug te laten komen. Jij bent de baas en dat laten we in de gehele campagne zien. We hebben een nieuwe stijl ontwikkeld en deze in alle mogelijke communicatiemiddelen uitgewerkt. De doelgroep wordt op een persoonlijke manier benaderd en zij kunnen zelf invloed uitoefenen op het beeld dat FreelanceFactoring communiceert naar de buitenwereld.

De campagne bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een serie posters, een interactieve spiegel, een nieuwe website, verschillende social media uitingen, animaties en als klap op de vuurpijl een FreelanceFactoring Bazendag. Bij al deze onderdelen zal het creƫren van het baasgevoel bij de freelancers centraal staan.

Hieronder staan een aantal ontwerpen voor sociale media, een radio commercial en een korte uitleganimatie die een kleine toevoeging is voor het volledige concept.